Kurser

mariafl


Välkommen till

Maria Falk Larsson


 

Vedic Art

Grund- och fortsättningskurs 

planeras till hösten 2024, anmäl intresse


Varmt välkomna till en härlig helg med kreativt målande och må-gott-känsla i fokus!
Vedic Art handlar om att öppna upp sitt seende inte bara i det kreativa utan även i livet. Att genom målandet stärka sin identitet och våga vara den man är. Genom övningar, som både vilar i den västerländska konstnärstraditionen och i den Vediska filosofin, tar vi oss igenom 17 principer som guider. Under en helg hinner vi ungefär hälften av principerna.

Vi håller till i Atelje Rum för längtan på Klämmans gård mitt i den västgötska tallmon. Det finns airbnb och stugby i närheten om man vill bo över.

Tider för helgen:
Fredag 17-21
Lördag 10-17

Söndag 9-13

Ta med oömma kläder, sköna skor, en varm tröja kanske och lunch! Det finns micro och spis att värma i! Jag bjuder på kvällsmacka på fredagen och kaffe/te under helgen!
Det kan också vara bra att ha lite anteckningsmaterial med sig.

Vill du, så tar du med eget material. Då bör du ha gott om vanliga ritpapper, några större ark tex tapetbitar, färger tex akryl och kraftiga färgpennor/kritor, lite salt/olja, pysselgrejs, penslar, vattenspruta och annat av intresse att gå loss med! Annars kan du köpa material av mig för 500 kr för hela helgen. Lägg på summan i kursavgiften eller betala på plats.
Kursavgiften är 2600 kr varav 600 kr betalas vid anmälan till

BG 5238-6075 eller Swish 123 663 9371. Resterande betalas senast två veckor före kursstart. Ingen återbetalning men du kan vara med nästa kurs eller överlämna din plats.

Du når mig på telefon 0768- 288 261, mail: mariafalklarsson@mariafl.comSommarkurs är planerad till vecka 26! Anmäl intresse!

Vedic Art

fortsättningskurs

SKULPTUR

Planeras till hösten 2024. Anmäl intresse!


Varmt välkommen till en kreativ helg med lera och skulptur i fokus. Skulptur är en fortsättningskurs till Grundkursen i Vedic Art. Med handledning av samma principer i ett tredimensionellt material tar vi oss in i vår skaparbubbla. Du behöver inga förkunskaper i lera för att kunna delta.

Kursen hålls på Klämmans gård i ateljen "Rum för längtan". 6 km bort finns en camping med stugby som är öppen året om du har behov av boende. Det finns också airbnb i närheten.

Tider:

Fredag 17-21

Lördag 10-17

Söndag 9-13

Jag bjuder på kvällsmacka på fredagen och kaffe/te under helgen. Ta med egen lunch på lördagen.

Ta med oömma kläder och skor, stabil låda för dina alster och ev. handcreme. Leran köper du hos mig för 100kr/kg och då ingår skröjbränning.

Kursavgiften är 2600 kr varav 600 betalas vid anmälan till Swish 123 663 9371 eller BG 5238-6075.Resterande belopp betalas senast 2 veckor före kursstart. Ingen återbetalning med du kan vara med vid nästa tillfälle eller överlämna din plats.

Hör av dig om du har frågor.

Sugen på yoga?


Vinyasa, yin och yoga nidra är de former jag erbjuder. De finns just nu på www.healwithus.se

en digital hälsoplattform. Där hittar du även träning, meditationer, affirmationer och mycket mer, allt i hälsans tecken.

Varmt välkommen HIT!